tugbaaltuner Sut gelmemis mecburi verilmis ya da memeyi tutmamis o ayri ama keyfi olarak kilolu olsun diye vermeyi dusunuyor musunuz ?
Minnosunannesiii tugbaaltuner mamada gelen kilo asla sağlıklı değildir o yüzden asla düşünmüyorum rabbim mecbur bırakmasın
ayseyilmazzzz6161 tugbaaltuner eğer ki sütüm yeterli geliyor ve yeterli kiloyu aliyorsa vermeyi düşünmüyorum 🌸 tabi az olur sütüm gelmez bebek doymaz vs bu tarz durumlarda tabiki veririm ve mamaya karşı bi insan değilim. 😊
milena11 tugbaaltuner sırf elalem ay ne tombik ne güzel bebek diyecek diye bebesine bunu yapanlara asla anlam veremiyorum. Ben mama bile almadım çantaada koymayacağım asla olumsuz düşünmüyorum gelecek o süt💪😅
tugbaaltuner milena11 cok haklisin canim ama cevremde mesela mama verip bebegi sisirmis bi anne var ona cesit cesit ovguler yagiyor bu bebek bakmayi becermis diye bir de sade anne sutu alip zayif olan bebek var ona da herkes o cocuk bakmayi bilmiyo….
Merveee34 tugbaaltuner birde sırf göğüsü bozulmasın diye emzirmeyenler var . Çevremde çok şahit oldum .
Yeppudaa tugbaaltuner valla ilk zaman süt gelmemişti sonradan geldi sütüm .ben çay kaşığıyla veriyordum mamayı .ilk meme veriyordum sonra mama .baktım sütüm çok geliyor mamayı bıraktım
Merveee34 milena11 valla ben 3 tane emzirdim göğüslerim yani tabiri caizse dizlerime iniyor nerdeyse 🙈 ama emzirmekten asla vazgeçmem insAllah bu bebeğimde de sütüm olur bırakana kadar emziririm
milena11 tugbaaltuner çevreni duymayacaksın kulaklarını herkese tıkayacaksın.elalem o bebek kilolu oluncada kulp bulacak insanlar laf söylemeyi karışmaya bayılır. Çocuk senin sorumluluk sende
Merveee34 tugbaaltuner hayır canım tabiki de . Göğüsleri çok büyüktü tanıdığımın emzirirsem daha çok sarkar diyerekten 4.ayda bebeği sütten kesildi
milena11 Merveee34 oh yarasın 😅 bakalım darısı başıma benim ilk bebeğim bakalım inşallah bol bol emzireceğim
Geceyegunes tugbaaltuner her mama yiyen çocuk kilolu olmuyor canım hem sütün yeter hem mama verirsen çocuk boş yere şişer benim sütüm hiç gelmedi mecbur mamayla büyüdü oğlum ama öyle aşırı kilosu hiç olmadı çünkü dengeli ve düzenli besledik doktor kontrolünde
haziranin25i tugbaaltuner mecburiyetten verdim hala da veriyorum kızım çıtı piti hiçte iti veya toplu bir bebek olmadı.
milena11 Merveee34 benim annemde 3 ay yeter çok pislik oluyor yapış yapış oluyor diye 3 ay emszirmiş beni bırakmış sonra 😅😅 hala kızarım