acemianne78 Arkadaşlar sizin de başınıza geldi mi bunun cinsiyetle ilgisi var mı siz ne düşünüyorsunuz
hanzadeee acemianne78 aynen erik salatalik eksi elma falan havucda cekiyodu canim yiyodum muz zaten severim onu da hep yiyodum
Nihal42- acemianne78 benimde öyle. Hiç sevmezdim meyve şimdi sürekli meyve yiyesim var. Oğlum olacak inşallah
acemianne78 Melike-Alya erik kiraz kavun karpuz 😁 ne olduğunu anlamadım çok da yiyorum şeker filan çıkacak diye de korkuyorum artık 😔
Bebegimgeliyo hanzadeee ekşi elmayla 3 ay gecirdim oğlum olcak bilmiyorum alakası varmı cinsiyetle🤣 şimdi de kırmızı elma yiyorum
Melike-Alya acemianne78 Ölçülü ye canım özellik kavun ve karpuzu . Meyvenin bi alakası varmı bilmiyorum cinsiyetle ama tüketmen çok güzel
acemianne78 Asil_Egem benim de daha 8 haftalık gebelik merak ediyorum ne olacak diye 😁4.5 yaşında bir de kızım var
acemianne78 Asil_Egem ben de bu sefer erkek olsa diye içimden geçiriyorum ama nasip tabi sağlıklı olması en önemlisi 😍
Nihal42- acemianne78 Cinsiyetimiz 16.haftada belli oldu. Ben 2li ve 4lütest yaptırmadım. Yaşımdan dolayı risk olduğu için direk kanımı amerikaya yolladık çok şükür gayet sağlıklı bebeğim
_Aysgll_ acemianne78 Bende öyleyim ya 🤭 Normalde hiç yemezdim meyve. Ama simdi sürekli meyve yiyorum. Hele erikk . On eşinde sevmemezlikten değil de yemezdim hiç. Ama şimdi tuzlayıp tuzlayıp yiyorum ya 😅
hanzadeee Bebegimgeliyo onla ilgili degildir benimde netlesse artik cok merak ediyorumm ogrenemedim bir turlu 🤷🏻♀️
Melimom acemianne78 erkek çocukta sürekli meyve istermiş annenin canı, kızda ise et vs diye duymuştum. Ben de hep meyve yiyorum oğlum olacak