Afdemir Anneadayi deletedmom28 Deletedmom15257 deletedmom1242 Hepinize cevabı ben vereyim kızçeler... su azlığı ultrasonda ölçümde belli oluyor doktor bir azlık görürse hemen söyler o yüzden kndnizi korkutmayın. Eğer ki doktor randevunuza süreniz cok varsa şüpheleniyorsanz eczanede turnosol ped satılıyor ondan alıp 24 saat cıkarmadgnzda onun rengi değişir mavi olursa eğer sudur o. Değilse akıntıdır. Rabbim kimseye su sızıntısını yaşatmasın çok zor bir durum. 🙏🙏
deletedmom1242 Ya kızlar suyun azaldığını doktor ultrason dan baktıgında anlarmı yoksa test yaparak mı yada başka şekıldemi anlıyor
Anneadayi deletedmom28 kuzum testler 150 100 lira diye biliyorum herşeyi şu sanıyoruz zaten her seferinde alırsak batarız 🤣🤣
umranozby Ultrasonda anlaşılıyor canım suyuna bakıyor birde rahim kapalı mı açık mı onada bakıyor ultrasonda
Anneadayi umranozby canım doktorum anlıyo öylede suyu bilemdigimizden herşeyi su sana olduk sürekli doktora gitmektense evde nasıl anlayabailirim onu merak ediyorum 😊😊
umranozby Anneadayi bende sızıntı olunca korkuyorum hep ama çok şükür ki su sorunumuz yok ama insan hep bir panik halinde oluyor yağmur yağsa çocuğa birşey olur mu havasından çıkamıyor 😳😓
deletedmom1242 Çok sağolun kızlar ıki gündür ıslaklık baya hissedıyorum yarın doktora gıdeyım dedım devam ederse meraklandım baya inslalah su degıldır ultrason dan baksın doktorum bende eczaneden testi alayım gınede