Sblatc Decucude bende garip bi şekilde çok istiyorum dondurma yemeyi. Özellikle twister nedense😂 allahtan magnum falan çekmiyo canım😅
EdaBr Decucude ilk defa bu kış bu kadar dondurma yedim diyebilirim. Annemin kışın ortasında dondurma yediğimi duyunca "kız çocuk karnında zatürre olacak"diyerek gözlerini büyütmesi dışında sorun yok 😄😄😄
Sermec27 Writebirds algida maraş usulu sade dondurma canım 1 dilimi cıkarmıyo 100 110 arası cıkıyor 🥰
Berfin3 Decucude ya bende kışın bile yiyordum cok sevmem normalde ama icim yaniyor resmen. Biraz abarttım yemeyi sanırım bogazim şişti uyutmuyor geceleri 🤦🏻♀️
Writebirds Sermec27 ben şekersiz tambuydaylı Bitter çikolatalı kek yapıyorum alıştım bide ve çok güzel oluyo eşim bile alıştı, üstünede Bitter çikolatalı sos tamamdır 😉 dondurma ile iyi gider yarın yapayım bari
Sermec27 Writebirds bende bugun sekersz tam bugday unuyla kek yaptım cok hoş oldu ara öğünlerde yiyorum 🥰
Aselovgu Decucude her gün neredeyse 1 kutu yiyorum🙈 ultrasonda gördüm kızımda dondurma yer gibi yalanıyor sürekli 🤣🙈