Hafissee Yarın bayram sabahı kuran okuycam malum hamilelikten dolayı akıntımız oluyor . Gusül almama gerek varmı yoksa sadece namaz abdesti almam yeterli olur mu acaba ?
Hafissee HavvaMerve ftmlgz Serpil-3 metehaninannesiii 34_21_23 YuvarlanamayanPandaa Cigdemss hepinize cok teşekkürler bütün hamilelere bebek isteyenlere hepimize dua edecem inşallah Rabbim yerine ulaştırsın seneye bu günlere cıkarsın hayırlı evlat kolay bir dogum nasip etsin inşallah 🤲💐💐💜💜
34_21_23 Hafissee ben Gebeliğin başından beri kuran okuyorum ve akıntım var gusül gerektirmiyor sadece abdest
YuvarlanamayanPandaa Hafissee eger imkanın varsa arefe gecesinden gusullen güzelce sabah normal abdest alırısn
Cigdemss Hafissee Namaz abdesti yeterli, Kur an okumak için sadece farz olan Eüzü besmele ile başlamak.
YuvarlanamayanPandaa Hafissee Amiiin Allah razı olsun kuzuum hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah ♥️
Birdemetgul Hafissee İslam İlmihalini açıp okumanızı tavsiye ederim dini sorulariniz için temel bilgileri bilmek her müslümana farzdır.
HavvaMerve Hafissee Amin cümleyle inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲🏼Sağ salim evladımıza kavuşmayı nasip etsin hepimize
MerveDurr Hafissee cinsel ilişki veya rüyalanma olmadığı müddetçe gusül e gerek yok cnım akıntı hep var ben abdest almadan önce iç çamaşırımı değiştirip iki kat rulo peçeteyi katlayıp koyuyorm mecbr dk başı akıo cnkü 🙄🥵
Cigdemmom Hafissee gusül abdesti akıntı ile alınacak birşey değil cünüplükten arınmak ve adet kanamasından sonra alınır akıntı normal bir hal olduğu için tek abdest yeterli
Eylulunannesi-2 Hafissee abdest yeterli cnm. Akıntı zevk akıntısı degl hamilelkten oldugu için normal.