Yagmur58 Doğum sonrası atılan dikişler ne zaman geçiyor, çok acıyor 🙄 Lavaboya gidince çok zorlanıyorum🙄
Cansel6128 Yagmur58 valla canim bn 20 gun oldu dogum yapalim bugun yeni yeni iyilesiyorm daha dikislerim dusmeye basladi
bozkurt_19 Yagmur58 bende doğum yapalı 16 gün oldu benimde 3-4 gündür iyileşmeye başladı şimdi ara ara ağrı giriyor ☺️
Ugulsum Yagmur58 canım bol bol tendirdiyot sür her tuvaletten sonra bol bol sür benim ilk dogumum da öle geçti
Sencemeny Yagmur58 ped kullanma canım nemli tuttuğu için iyileşmesi gecikiyor temiz bir bez kullan ve her wc ibtiyacindan sonra duş al temiz ve kuru tut iyilesmesi hızlanıyor ☺️
Cansel6128 Yagmur58 idrarini yaparken yaniyo dimi cayir cayir bn valla yaparken soguk su dokerek yapiyodm oyle geciyodu acisi bide kuru tut orani canm islak birakma
Cansel6128 Yagmur58 zor ya allah yardimcn olsun cnm gecer sabir et sezeryan daha kotu iyikide normal olmuşsun onun acisina hic dayanamazdn
Ugulsum Yagmur58 aaa benim doktorum vermişti canım istersen doktoruna msj at sor hem mikrop kapmasini engelliyor