Gulay2744 Kizlar 34+6 haftalik gebeyim bu gece 1 saat felan suren bi sanci yasadim bebegimi her zmn sag tarafimda hissediyorum yaşadığım sanci ve kasilmada sag tarafimda oldu bebegim sağ tarafimda sertlesti kasildi hareket edemez duruma geldim belimin sag tatafindada agri vardı yatıyorum olmuyor yürüyorum olmuyor oturarak bu durumu gecirmeye çalıştım oluşan bu agri ve kasılma biraz hafifleyip sonra kasılma ve sertleşmeyle birlikte tekrar geliyordu 1 saate yakin böyle sürdü o an ben bu sanciya asla dayanamam nasıl doguracam diye düşündüm bebegimin esyalarida henuz hazır değil sizce neden boyle birsey yaşadım bu yasadigim yalanci sancilarmiydi dün biraz kendimi yormustum o yuzden mi oldu acaba ama birseyim yoktu uzanmistim kalktim ondan sonra oldu bana bi yardımcı olur musunuz
Leselis Gulay2744 35+0 im bende de aynısı oldu bı kaç gub önce kendimi yormustum o gün 1 saat sancı cektim doktor bir şey yok dedi yorulmamakk lazım artık yalancı sancılar da yokluyor olabilir düzenli geldi mi sanciniz
Mom084 Gulay2744 bu arada banada oldu Dr bol bol su iç soluna yat dedi. Öyle geçmişti Tekrarlarsa acile git nts baksınlar
Mom084 Canım yalancı sancı olabilir, magnezyum kullanıyor musun? Bebek hareketleri nasıl.?? Bu arada esyalarını hastane Cantanı artık hazırlayın ne olur ne olmaz Allah sağ salim kucagımza aldırsın inşallah hepimizin nerede varsa