Meymn Merhabalar dün sabahtan beri gaz sancısı sanıyorum bi ağrı var kasiklarim da ama adet sancısını da andırıyor arada bir türlü geçmedi 28+2 günlüğüm bu arada bi fikri olan varmı acaba?
34_21_23 Meymn gaz sancısı kasıklarda değilde aslında karnın heryerinde ağrı varmış gibi hissedilir. Benim öyle oluyordu gece uyutmadığı günleri bilirim
tgceanl Hiç tehlikeye atma hastaneye gidin bence erken doğum tehlikesi falan olur Allah korusun bizim bir şey dememiz doğru olmaz kasıklarda adet sancısı gibi geçmeyen ağrı ciddiye alınmalı tehlike varsa geciktirirler
Meymn tgceanl yani 10 gün önce kontrole gitmiştim bastan beri bir sıkıntımız da yok gazdır diye düşündüm durdum ama bilemedim
tgceanl Meymn gaz sancısı kasıklarda olmaz arkadaşında dediği gibi belli olmaz ne zaman ne olacağı ben 39.haftadayım gaz sancım hep karnımda oluyordu aman bir şey çıkmasın da yine en azından içiniz rahatlamış olur muayene olunca
Nucser Gaz sancısı kasıklarda da olur bizzat yaşadım nerde biriktiğine bağlı böbrek üstünde bile olur