Yigitkeriminannesi Lansinoh elektrikli göğüs pompası ile sağiyorum fakat bebeğim emerken oluşan catlaklar pompanın vakumu sayesinde iyice açılıp acayip ağrıyor sağma işlemi işkence oluyor🥺 Ne önerirsiniz ne iyi gelir bir yerde yanlış mı yapıyorum acaba
Bernabadeberra Yigitkeriminannesi canm ben bu yöntemi denedım başarılı sonuc aldım zeytınyağını hafıf ısıt ıcıne karbonat yada tuz koy ve soğuduktan sonra sür emzırırken beye sağana kadr bekle geçmiş olsun birde bana hemşire tahının üstundekınyağ birikintısını tavsıye ettı geçmeseydı bu yöntemi deneyecektım ama tuz ve karbonat faydalı oldu hergun uygula gecene kdr
Serrammm Emzirme tekniğine dikkat et kahverengi kısmı ağzına alabildiği kadar alsın.Bazen ne yaparsan yap yara oluyor kendi sütünü meme ucuna sür ve meme ucu kremi de alabilirsin ezcaneden.
Yigitkeriminannesi Serrammm bebeğimi öyle emziriyorum olabildigince ama pompa ile sagarken göğüs ucunu çok çekiyor çok canım acıyor sagarken acimasin diye ne yapabilirim diye sormuştum yanlış anlasildi galiba :(
Yigitkeriminannesi Tugceayse şimdi gördüm bı tanesinin ucu su toplamış ve göğsün uclarinin derisi bildiğin kopmuş Allah’ım o kadar acıyor ki :( ve ben kantaron yağı gümüş kapak ve lansinoh krem kullanıyorum dönüşümlü ona rağmen :(