Muratnannesi hnzn benim riskli çıktı peritonoloji uzmanına gittim hemen ultrasonda herhangibirşey görmedi. 3lü taramam normal ve tedaylı usg de bormal çıktı. Peritonoloji uzmanını iyi seçmek lazım bu tür durumlarda
Muratnannesi hnzn benim riskli çıktı peritonoloji uzmanına gittim hemen ultrasonda herhangibirşey görmedi. 3lü taramam normal ve tedaylı usg de bormal çıktı. Peritonoloji uzmanını iyi seçmek lazım bu tür durumlarda
hnzn Muratnannesi dr dediki aminosentez yaptir. Ben yaptirmadim riskli oldugu arastirdim ultrosonda banada normal dedi ama endiseleniyorum yasla alakasi varmidir acaba
Sno hnzn hnzn 35 yaşın üstü zaten riskli çıkıyo. Amniyosentez yaptırmak istemiyosanız nifty testi var biraz maliyetli ama durumunuz uygunsa onu yaptırın
EgeAlya hnzn ya akrabamın da 38 yaşında yaş riski çıkmıştı bi arkadaşın 30 yaşında riskli çıktı maşallah sağlıklı doğdu çocukları ya onlar tanı testi değilmiş endişelenmeyin lütfen bir şey olmaz Allahın izniyle
hnzn Sno yasim 30 ilk cocugum fetus dns dimi evet yaptirdim sonucu bekliyorum bayramdan sonra ins. iyi sonuc gelir.
Nur3446 Benim yaş 28 ikili testi 1.70 çıktı ona rağmen yüksek dediler fetal dna testi yaptirmistim bende sonucu temiz çıktı çok şükür
Nur3446 hnzn oh çok şükür Rabbım tüm bebisleri sağlıklı sıhhatli dünyaya getirsin inşallah.. gerçekten çok sevindim 🥰🤲