Besteblgn Kızlar yakın zamanda covit testi olan varmı sezeryan olucam özel hastanede covit testi ücretlimi acaba ne kadar bilen varmı
Ozlemm92 Besteblgn canım en fazla 250 lira yapıyorlar ücreti yani biz burda 250 liraya yaptırdık Hatay da. Sen gittiğin hastaneyi normal arayıp covid test ücreti ne kadar diye sorabilirsin doğumdan önce bilgin olur hem sonra fazla almaya kalkmasınlar:)
Poyaso Gzmbkt Doğumdan önce yapıyorlar zorunlu olan birşey sonuçta ona da mi ücret aliyorlarki bilginiz varmi
Poyaso Besteblgn Aynen öyle çünkü ister bağlı olarak yapilmiyorki doğumdan önce doktor istendiği için yapılıyor neyse zamanla gorcez bakalim
Muratnannesi Besteblgn devlet hastanesinde yaptır git bence boşuna neden para veresin 250 tl üzerü alamazlar yasal değil çünkü
Besteblgn Muratnannesi oluyormu öyle hemen cıkarmı ki sonuç benım biraz fazla masraf olucak fıtık falan çıktı hem o alınıcak hem baglatıcam hem sezeryan onyüzden merak. Ettim
Senaaa1 Besteblgn bende özele gidiyorum 18mayıs salı günü doğum olacak inşallah covit testi dediler 250tl ama ben devlette yaptırıcam ekstradan diğer anestezi testleride var 500 buluyo hepsini devlette yapıp götüreceğim
Metehan_ve_annesi Besteblgn benim doğum yapacağım özel hastanede 1 gün öncesinden ücretsiz test yapacaklarını söylediler