alimerve Kızlar doktora gittim bugün 30 haftalik olduk Rabbime şükür 1506 gr 40cm boy dedi sizin ne kadardı 30 haftalikken sanki iri geldi bana
Tugceren Bana da 1550 Gr 41 cm dedi ama miniğim aceleci çıktı hastanede tedavi altına aldılar bebeğim kanala girmiş sancılarımı durdurmaya çalışıyorlar bi de ciğer geliştirici vurdular dualarınızı eksik etmeyin 🤲😔
alimerve Tugceren ayy Rabbim sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallah üzülme 🤗
MerveKaya38 Tugceren bende cumartesi günü aynı senin gibiydim ilaçlarla düzeldi canım ama doğum pozisyonunda daha ciğer geliştirici vuruldu banada 2 doz her ihtimale karşılık şimdi eve çıktım eve ilaç verdi Dr yatacaksin hep dedi
Tugceren MerveKaya38 rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ben hâlâ gözetim altındayım açılma olmadığı sürece eve gönderirler Galiba
alimerve Damla60 doktorun kendisi geçen haftaya göre 4cm boy atmış dedi bı yerde okumuştum son aylarda boy daha yavaş uzar diye ondan anlamış olabilirim belki?