Senanrrr_06 8 haftalık hamileyim adet olcakmışım gibi arada bir karnıma ağrı giriyor böyle olan varmı aranızda normal mi?
_Aysgll_ Senanrrr_06 Evettt. İlk haftalarda çok ağrım oluyodu hem adet sancısı gibi hem bel ağrıları falan. Hala bel ağrısı çekiyorum 12 haftaligim o ayrı. Ama çok cok şiddetli olmadığı sürece normal diye biliyorum
Senanrrr_06 _Aysgll_ bel ağrısı bende de var canım ayakta uzun süre kalınca daha da çok oluyor bel ağrısı karın ağrısı arada oluyor şiddetli değil geçiyor ama sanki böyle adet olcakmışım gibi hissediyorum.
_Aysgll_ Senanrrr_06 aydiydinoste bende de. Hatta dedim yine adet olcam kesin bebek falan yok. Resmen adet sancısı çektim sonra öğrendim ki hamileymisim 🤭 vücut bı canlı çıkarmaya calisiyo tabi kolay değil olacak böyle ağrı sızılar 🤗 Sağlıkla gelsinler inşallah ❣️
Senanrrr_06 _Aysgll_ amin canım inşallah ❤️🥰 bende diyorum bı an adet olcam sanki ama bebek var biliyorum da 😂 doktoruma söylemiştim oda tedbir amaçlı progeston hapı vermişti günde 1 kere gece yatarken alıyorum.