reyhan7246 hepinize merhaba arkadaşlar 24+3 haftalık hamileyim . 3 gündür vajinal batma ve vajina yanlarındaki kemikler ağrıyor normal mi . yardım lütfennnn🙏
Anneyimm2 reyhan7246 merhaba magnezyum eksikliğinden dolayı oluyor bendede oldu vitamin magnezyum kullanıyorum sımdı cok az var canim oda ayakta kalırsam fazla
Minik1bey reyhan7246 Eğer geceleri çok ağrı oluyorsa bacak araba yastık koy mucizevi bir çözüm resmen.
Naz_01 reyhan7246 28.haftamdayım geçen haftadan beri ara ara batmam oluyor ama normalmiş yavaş yavaş vücut kendini doğuma hazırlıyormuş
Drymomm reyhan7246 aynı şikayetten doktora gittim şimdi geldim haftamızda yakın 23+6 yım bebek ters o yüzden dedi ama emin olamadım acil olarak gittim kendi doktoruma gitmedinm
Anneyimm2 reyhan7246 rica ederim canım ne dmk bende sureklı agrı olurdu gectı ama sukur sende doktor soyle ılac kullanmaya baslarsın
Mzgnormann Drymomm sorma çok kötü yatakta dönmek bile eziyet gibi bacak arası ağrısından bide belim sızlıyo
Drymomm Mzgnormann aynıyız valla ben dün gece kızımın yanından kalkıp gidemedim bacagımı yataktan atamadım üşüttüm diye sıcak su yaptırdım eşime ayaklarımı koydum bide parol içtim bacak arasına yastık alıp öle uyumuşum sabah aynı pozisyonda uyandım kımıldamamışım bile
Mzgnormann Drymomm bugün randevum vardı doktoruma anlattım bebeğin ters dedi baskı yapıyor ağrınların olması normal dedi düzelmicek sanırım 36 haftalık oldu
Ozge890 reyhan7246 bendede ayni sorun var bisey çıkacak gibi vajinamdan cok baskı var ve benwgin de sanki hareketlerinde azalma var sag salim aliriz insallah bebislerimizi 33haftaligim :(
Drymomm Mzgnormann maşallah bitmiş benim gözmde büyüdü Ağustos 20 38haftalık olcak sağlıcakla alın kucagınıza
Drymomm Seher24 bunu demiyeydin iyiydi 😃 öle böle doldurrz haftamızı başka sıkıntı olmasın yeter bunlarıda unuturuz
yunusemreninannesii reyhan7246 aynı durumu inanın bende yaşıyorum sizinde aynı haftadayım uzanırken en basiti parmak ucumla halıyı düzeltirken bile bir ağrı giriyor doktora sordum bebek yeri genişliyormuş ondan dedi magnezyum zaten kullanıyorum