Lilyrose Bebek arabası araştırma içerisindeyim. Sizce hangi marka almalıyım max bütçe 3 bintl. Travel sistem istiyorum aslında ama çok da kararsızım. Stokke ikinci el mı alsam diyorum sizce mantık lı mı?
surelitta52 Lilyrose Kızıma Stokke’nin xplory modelini almıştım çokta memnun kaldım. İnglesina trilogy ve cybex eezy s de aldım ama Stokke’yi tek geçerim.
SB_ Lilyrose yoyko ultimate aldım normalde 3000 küsür tl şu an indirimde hepsiburadada Travel sistem normalde baya ağır oluyor ama yoyko çoğu markalardan baya hafif ve aşırı kaliteli ve çok özelikleri var İyiki aldım
Gizemcankilinc 2 kusure huggy revo 5 in 1 aldim.gayet şık kaliteli duruyor kullanmak için sabırsızlanıyorum:)
Lilyrose surelitta52 stokke 0 ı çok pahalı me yazık ki bütçemiz yeterli değil ikinci elini almak sizce mantıklı mı yoksa o fiyata başka bir markanın 0 ürününü mü almalıyım kafam çok karışık
surelitta52 Lilyrose Açıkcası Türkiye de ne kadar bilmiyorum. 2. el az kullanılmış bakımlı bulabilirseniz neden olmasın. Bence çok kullanışlı 2-3 yaşından sonra da baston bebek arabasına geçebilirsiniz.
Lilyrose SB_ derilerinde sökülme vs oluyor mu acaba bende yoyko yu çok araştırdım hatta huggy kiwi modeli arasında kaldım
SB_ Lilyrose yoyko al ama 365 dönebilen modelini alma canım benden söylemesi yoykonun yüz karası modeli Neden dersen yeni doğan için uygun değil
SB_ Lilyrose deri kısmı gerçek deri olduğu için birsey olmaz Diğer dediğiniz marka ve modele baktım açıkçası pek kullanışlı gibi durmuyor oturağının dışı sert sanırım
Tugcegkn Bizde bagi marka flexfold modeli aldık mamaspapas standartında henüz kullanamdık ama sağlam bir ürün
Meltemingo Henuz almadim ama cok arastirdim huggy Queen 3 in 1 travel sistem indirimde suan onu almayi dusunuyorum