Esra_umay Merhaba kızlar son 13 gün kaldı ama benim kız da hala ses soluk yok ufacık bi sancı bile yok😑Göbeğim iyicee düştü yumuşacık oldu var mi dogumu tetikleyen önerileriniz yardımcı olursanız sevinirim😊😊
Leylakkk Esra_umay zeytinyağına bir kac damla limon sıkıp için 1 2 kaşık benim gorumcemin doğumu bununla başladı bebisin gelecegi yoktu 42 haftaya gidiyordu bu karışımı 2 gün içti 2 gün gece doğumu basladi
Mervuras26 Esra_umay gelmiyordu son 5🙋♀️ 18 mayısa gün verdi doktorum o zaman kadar doğmazsa suni sancı işe başlatmaya çalışacağız ☺️
Mom789 Eş ile birliktelik Merdiven inip cikma Squat Hurma ye Diyorlar ama bilemedim henüz 34 haftadayim 😀
Leylakkk Esra_umay dene canım sonuçta zararlı birşey değil eskiden ebeler bu yöntemi kullanırmış doğumu başlatmak için
Aysegulyilmaz Mervuras26 offf en zoru rabbim yardımcınız olsun sağ sağlim alırsınız kucagınıza inşallah🤲🤲😊
Mervuras26 Aysegulyilmaz inşallah hepimiz sağlıklı kolay doğum süreci geçirelim inşallah🙏 Dualarınızı bekliyorum ..
Leylakkk MerveDurr doğumun başlamasını sağlıyormuş eskiden ebeler bu yöntemi kullanırmış canım 1 kaşık zeytinyağına 1 2 damla limon damlatıp iç