meraklianne1 Kghkflfk bence kontrollü git elimizde değil elbette ama biraz daha dikkat et ekmeğe filan çünkü ilerde daha çabuk alınıyo gerçektn😕🙄
Rabis01 Kghkflfk masallah vallaha ben 31 haftada 13 kilo ile devam ediyorum ödem olusmus olabilir onu vermissinizdir bazen bende de 3kilo fazla gozukebiliyor vucudum odem yaptigi zaman
meraklianne1 Kghkflfk aşırı değil ama doktor bana 30. Haftada 10 kilo aldım diye alacağın tüm kiloyu almışsın dedi öyle düşün 😁😁 yani ekmek tatlı hamur işi bunları frenleyerek ye ki benim duyduğum moral bozucu şeyleri duyma🤣🤣
Kghkflfk meraklianne1 aa benim doktorumda tam tersi kilo konusunda hiçbişey demiyo hatta o demediği için ilgisiz mi acaba diye hep burdakilerden takip ediyorum bende 160 boyum 52 yle hamile kalmıştım 16 kiloyu geçirme yeter dedi sadece 😀
meraklianne1 Kghkflfk kız eve geldik o gün eşim ye diyo yiyemiyorum sırf bana öyle dedi diye ondan dikkat et hem sonrası içinde daha rahat olur bide bebek sağlıklı olursa kilo keşke hiç almasak🥲🥲
meraklianne1 Kghkflfk 3 haftadan sonra sıkıntılıydı galiba gelişimi iyi olsunda önden geriden gelmesi mühim değil🌸🌸