Mores [silindi] ikinci çizginin daha çok koyulaşması lazım yumurtlamadaki gibi. Eşinize netleştiğinde söylemek istyorsanız elinizde test varsa yapmaya devam edebilirsiniz. Koyulaşınca gebelik testi yada kan testi.
Hatice_mete01 [silindi] evet vardı hatta bir ara bayağı bi kanamam oldu acile gittim kadın doğuma dr kese bozulmuş kürtaja alıcam dedi ben kabul etmedim daha küçük kendisi düşsün öyle gelirim kürtaj gerekiyorsa yaparsınız dedim iki gün sonra özele gittim kalbi atıyordu araştırdım kız çocuklarının kesesi yassı olurmuş iyiki de dr u dinlemedim sürekli alttan Protestan ı fitil olarak kullanıyordum
Bahrr [silindi] benimde beklenen adet 18 Mayıs ve bende de dün hafif leke oldu gece de regl ağrısı gibi karnım belim bacaklarım ağrıyordu ve ayaklarım çok üşüyor. Biraz da halsizlik var inşallah hamileyizdir buradan yazarız 🤲😊
Mslrs Bahrr Seninle belortilerimiz de BAT tarihimiz de aynı 🥰 Bakalım hayırlısı. Bende de bel ağrısı ve ayak üşümesi var. Erken gebelik twsti yaptım negatif çıktı ama ümidim var hâlâ 😘
Bahrr Mslrs inşallah vardır ben 18 Mayıs’ta yaparım galiba test. Öncesinde bir düşük olunca bunda pek ümitlenmiyorum. Hayırlısı olsun buradan güzel haberi veririz inşallah 🤲😊
[silindi] Mslrs Bahrr o zaman hepimiz buraya yazalım sonuçları bende öncesinde gebelik testi alabilirsem yaparım Rabbim su mübarek günde bizleri de sevindirsn inşallah 🤲🏻🤍💕🌸
Mslrs [silindi] Geçmiş olsun canım benim. Üzülme vakti vardır. Bu ay ovulasyon testi kullan istersen. Benim regl tarihim 17 ya da 18 Mayıs. Bazen 27 bazen 28 günde bir olurum.
Bahrr [silindi] canım benim yaa. Diğer ay inşallah ümitsizliğe kapılma. Bende hiçbir belirti yok bekliyorum bakalım
Mslrs [silindi] pes etme ve moral bozma. Allah yanında olsun. Bu ay olur inşallah. Istersen gunasiri dene. Yumurtlama kaçırmamak için
Glsmummu Dilara hanım bende bu ay ovulasyon testi takibiyle hamile kaldım 3. Denememdi hatta kovid geçirdim bir hafta sonra yumurtlama gördüm 17. Gün adetim iki gün geçince test yaptım öğrendim tam olmaz dediğim ayda allaha çok şükür yani devam edin yapmaya