Beyzahezer Kizlar lavaboya gittiğim de iç çamaşırmda ve eşofmanimda ıslaklık olduğunu fark ettim acaba su sızıntı şeklinde mi geliyor
SudeSelennnn Beyzahezer 2 gündür oluyo iç çamaşırım ıslak hep. Suyum giderse anlamazsam diye korkuyorum açıkçası
Beyzahezer SudeSelennnn bende o korku var ya benim bugün oldu sadece acaba terledim mi diye düşünüyorum 😅
Adige60 SudeSelennnn eczane varsa yakında normal akıntı mi bebeğin suyu mu anlamak için bir ped satılıyor alabilirsiniz
Beriliko17 Muhtemelen akintidir benimde son gunlerimde oluyordu camasirimi islatacak kadardı .Ama tabi su sızıntısı da olabilir .suyun gelmesi ayrı bişey onu hisssetmemeniz imkansiz
Beyzahezer Beriliko17 sızıntı şeklinde geliyorsa da mı imkansız ve nasıl geliyor nasıl anlarım ilk dogumum olacakta yardimci olurmusunuz
Nimetdogann Turnusol ped alın eczaneden onunla anlayabilirsiniz riske atmayın su önemli çünkü duruma göre hastaneye gidersiniz
Beriliko17 Evet bunu evde siz anlayamazsaniz malesef .eczanede turnusol ped satiliyormus onun rengine göre anlaşılıyormus .ama bunu tahlilini en iyi doktorunuz yapacaktır eğer ıslaklık devam ederse doktora başvurmalısınız .riske atmayın bence