Minnosunannesiii depsizoo hiç sorma valla bildiğin öyle oldum göbeğim çıktı baya 🤣 durr şu resmine birdaha bakimmm 🤣 aradaki farklara
Nymphadoraa Ilkayy sizi hatırlıyorum epey sıkıntı çektiniz Allah hayırlısı ile kavuşmayı da nasip etsin 🤗
Ilkayy Nymphadoraa amin canım benim allahım herkesin bebeğini sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🥰
depsizoo Minnosunannesiii aynen 🤣 o yüzden belli olmuyo orantılı gidiyo aslında belli oluyo ama fotolarda değil
Lilaaa Ilkayy Maşallah canm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😍 inşallah en kısa zamanda bende güzel haberler veririm burdan 🤗🌸🌸
Ilkayy mucizebebek03 amin inş canım benim 🥰 vallah 3 gün önce balık kayması gibi bişey hissetim ama daha hissetmedim hayırlısı artık ☺️
AnnelikHayali Ilkayy düşük riskin olduğunu hatırlıyorum. Maşallah atlattınız ve büyüdünüz bile! Çok tatlı görünüyorsunuz anne-bebek. 🥰
Ilkayy AnnelikHayali evet düşük tehlikem var canım allah razı olsun sizin güzel gözleriniz tatlı bakıyor ondandır 🥰🥰
mucizebebek03 Ilkayy yavaş yavaş canım ben 2 haftadır tam hissediyorum pıt vurup kaçıyor sıpa tadını çıkaramıyorum 😂🤭ama 3 yada 4 günde bir daha 🥰küçük annesi yavaş yavaş 😘daha tam her gün hissedemeyiz