Papatya55 Kizlar 8+1 hamileyim canim yulaf ezmesi muzlu sütlü çekti yesem sıkıntı olurmu bu aylarda günde bir kase önceden tüketen birisiydin
Birkucukkelebek Papatya55 yulaf ezmesi çok faydalı hamilelikte de mutlaka tüketilmesi gerekir. sabahları ben bazen yulaf ezmesinden tost yumurta yapıyordum. doktorum mutlaka öğünlerine ekle demişti.
Krizantem_ Papatya55 Ben hep yiyorum canım sıkıntı yok aksine çok faydalı doktorum da ye demişti hatta. Sindirim sistemini de çok güzel çalıştırıyor lif kaynağı.
Papatya55 Birkucukkelebek bilmiyordum faydalarini doktoruma sormayı unuttum ama şuan dediğiniz fikirde çok güzelmiş çok teşekkürler ☺️
Papatya55 Krizantem_ daha önce sorsaymişim keşke vicdan azabi çektim 😂zararli sanmiştim yeni hamile olduğum için içine istediğim meyve filan atabiliyormuyuz ben birde anemi kan rahatsizliğim olduğu içim keçi beynozu özü koyuyorum o sıkıntı olurmu
Krizantem_ Papatya55 Hayır aksine güzel olur bende bazen keçiboynuzu özü koyup pisiriyorum sütle beraber. kakao da koyuyorum tatlı gibi oluyor. Istediğin meyveyi de ekle canim muz çilek çok yakisiyor😄
gulapikk Papatya55 ben çok tüketiyordum çok faydalı diye sıkıntı olacağını düşünmüyorum lif kaynağı çünkü