Deryanur-devran Kızlar 15+1 deyim bebeğimin genitalinde bir çıkıntı var ama doktor yumurtalıklarının olmadığını söyledi erkek diyemiyorum ilerki haftalarda belki kız diyebilirim dedi böyle bir şey başına gelen var mı varsa sonucu kız mı oldu erkek mi 🤦🏻♀️
Merve055 Deryanur-devran banada doktor 16. Haftada erkek çıkıntısı var demişti 20. haftada kız olduğunu söyledi bende anlamadım kız bebeklerde kilitoris çıkıntı olarak gozukebiliyomus ama ben detaylı ultrosonu bekliyorum emin olmak icin
Deryanur-devran Merve055 evet ablamda da aynı şekilde oldu ama ben acaba çok kişide oldu mu diye merak etmiyor değilim
Deryanur-devran Eslemnur hayırlısı diyorum valla sağlığı yerinde olsun diyorum ama bi belirsizlik olunca merak ediyor insan
Merve055 Deryanur-devran çok fazla anlayamadım canm bacak arasımi orası benim 16. Haftalık USG de bacak arasında bariz çıkıntısı var doktorda ona bakarak erkek demisti zaten sonra o çıkıntı nere kayboldu anlamadım🤭
Deryanur-devran Merve055 evet canım bacak arası o artıyşa gözüken yerde o çıkıntı işte bariz çıkık 🤷🏻🤦🏻♀️