Gamze_23 Kızlar kiracıyım taşınalı bi kaç ay oldu duşakabinin küvetinde sarı geçmeyen lekeler oluşmuş aylardır denemediğim temizlik malzemesi kalmadı bi tavsiyeniz varmı
Hafissee Gamze_23 benim duşa kabin değilde yerlerde kararma vs oluyo ben telliyorum sıcak suyla cif döküyorum sonra sirkeli su sonra domestos telleyince cıkıyor
tugbao Gamze_23 canim saf camasir suyu aceyi, fısfıs sisede suyla seyrelt. sıkıp beklet sarı yerlere ama hamileysen sen yapma sakın.
Birkucukkelebek Gamze_23 ace jel dök sararan yerlere ovmana bile gerek kalmadan 10 dk sonra nasıl beyazladığına inanamayacaksın 😊
Pelin__1 Gamze_23 Sana tek önerim burada verilen tavsiyeleri por çözdür, domestostur vs hamileysen kesinlikle sen yapma hele ki por çöz vs hiçbir maddeyle karıştırma…
Didoo9 Por çöz pas ve kireç sökücü dökün bekleyin 5 dakika sonra su ile yıkayın elinizi değirmemeye çalışın ve mümkünse maskeyle yapın
aslannaz21 Hafissee bende tuz ruhu dokmustum bi daha olmadi dene ama maske tak mutlaka birden dokme azar azar
Birkucukkelebek Gamze_23 marketlerde satılıyor acenin jel formda olanı üzerinde de aynı bu şekilde yazıyor. Ama çok etkili bende sararan duşakabin lekelerini bundan başka bir şeyle çıkaramıyorum.
Hafissee aslannaz21 ay maskesiz asla zaten domestos kokusundan bile nefret ediyordum bekarken falan hele şimdi hamileyken asla solumuyorum o kokuyu cok riskli