esleminannesi_ Birmutluanne2 benim doktorum kızımda da 13. Haftayı bekledi görüyor da sanırım demiyor Ümit olmasın diye
tugbao busegrr aynı doktora gidiyorduk sanırım. gülfem hoca yorum yapmadı mı? bizimkine bugün bacakları kapalı, haftaya tekrar bakalım dedi. meraktan ölüyorum 😂
busegrr tugbao eveet bugün gittim bende🥰 bizimki dizlerini kaldırmış duruyodu kıza benzetti ama henüz küçük olduğu için garantisiz😂
tugbao busegrr allahım gönlüne göre versin inşallah. bizim tosbağaya baya baktı ama koymuş elini ensesine keyif çatıyo bacakları da kapalı dedi 😂 haftaya öğreniriz belki bir umut🙏
esleminannesi_ DH_5151 canım sekiz haftaliklen atmıştım ramzi teorisine fasulye gibiydi o zamanda erkek demişlerdi o teoriye gore
busegrr tugbao ya inşallahhh seninde🥰 ahahha bizimkide bi kolunu ense altına almış baksana görselde de belli😂
tugbao busegrr ay hic anlamiyorum ki ultrason fotolarindan doktor gosteriyo ezberliyorum yerlerini. gosterip millete burasi su, surasi bu diyorum 😂😂
DH_5151 esleminannesi_ Allah gönlüne göre versin canım inşallah sağlıklı olsunda en önemlisi o benimde fasulye tipi 13 haftalık hamileyim 🙏
busegrr tugbao yaa çok alakasız bi postta sorucam ama doktor bugün kan ilacı yazdı henüz almadım, sen aldın mı markası ve mg nedirrr