Elifdereli78 Merhaba hamileler😊 2. Bebeginizde karnınızı ne zaman büyümeye başlamış hissettiniz merak edıyorum😅
Hilal97_ Elifdereli78 3 ayda başladı benim belli olmaya 12 hafta da esnedikce karnimda acayip birseyler hissettim 17 de cok hafif hissettim 18 de her gün hissettim simdi 19 dayız iki gündür cok hissetmiyorum 😔
Pembe_duslerr Elifdereli78 merhaba☺️ İkinci hamileliğim 20haftalığım daha yeni yeni çıktı göbegim 2kilo aldım kıpırdamalarınıda bu haftada hissrtmeye başladım🥰 ilkinde daha cabuk büyümüştü ve daha fazla kilo almıstım bu haftalarda ☺️ Siz kaç haftalıksınız
Kbr11 Şuan 24+4 haftalık hamileyim 2. Gebeliğim 3 haftadır falan hamile olduğum anca belli olacak kadar çıktı karnım 😍
Elifdereli78 Pembe_duslerr ben çok basındayım 10. Haftaya gireceğim. Ama sertlesti alt karnım sanki kızım 2 yasında arası az olduğu için mi diye düşündüm 😃
Elifdereli78 Pembe_duslerr bende zayıfladım çünkü kusuyorum. Kılo almaya 16. Haftada başlarım ilk gebeliğimdede öyle olmuştu.
Mukocetin Benimde 2 Ci hamileliğim 20 haftalıkken gobeğim çıktı şuan 29 haftalığım ama halen haftasına göre çok küçük 61 le hamile kaldım şuan 66 kg inşallah bı sıkıntı yoktur