Nacilknur Merhaba anneler çatlaklar icin kullandığınız yada önerdiğiniz krem varmı? Hemde beyaz tenliler için 😓
Esracim Nacilknur kayısı yağı gibi doğal yağları duymuştum. Kremler hiç fayda etmediğini duydum. Bol su içilmesi gerekiyormuş birde
Gulbicil Nacilknur canım ben banyodan çıkmadan önce bebek yağı sürüyorum fazlalığını bi su döküp aldıktan sonra banyodan çıkıyorum çıktıktan sonrada bio oil çatlak oluşumunu engelleyici kullanıyorum uyumadan öncede LİERAC kullanıyorum 😘😊😊
begumge ben bio oil kullanıyorum çevreden olumlu şeyler duymuştum. Bu hafta doktoruma sordum acı tatlı farketmez badem yağı sür ama ailede varsa hiç uğraşma ailesel olanı engelleyemezsin dedi. Bir de kakao yağı süreyim deme çatlamayayım derken kullanırsın dedi.
Bebegimibeklerken__ Ben hiç krem kullanmadım. Bebe yağı veya Hindistan cevizi yağı sürdüm tavsiye ederim 👍🏻
Edayekta Ikinci gebeligim ilkindede bundada ne kullandysam fayda etmedi karin icin darsa yirtik kacinilmaz malasef
Gulbicil Smyre eczaneden aldım canım 185 liraya bazı eczanelerde 150 lira oluyor geçenlerde denk geldim
MelikeAkdoan evomere kullanıyorum %100 doğal ve güzel bir ürün tavsiye ederiim 😊 lakin çatlaklar her vücut tipinde farklılık gösteriyor maalesef 🤔