yalibebekveannesi Bayanlar 17 haftalığız bugün 2 hafta sonra tam 19 haftalık olucaz inşallah detaylı ultrason yani organ taraması için randevu aldim ama kimisi erken diyor kimisi geç diyor sizce tam zamanı mı 19. Haftada detaylı ultrason.
kukiveannesi yalibebekveannesi bu renkli oluyor demi ben 20 haftalığım doktorum 20-24 arası git dedi bana
Hafissee yalibebekveannesi erken almışsınız organlar tam olarak 21.haftada oluşuyo alabiliyosanız 2 hafta daha ileri alın
Kayaes yalibebekveannesi canım ben 22 hafta da yaptırdım zaten doktorlar da 22 hafta detaylı için uygun bir hafta diyor 19 biraz erken istersen biraz daha bekle ☺️
Zelsonr yalibebekveannesi Canım randevu almışsın artık iptal etme sen gidersin zaten eğer erkense bir iki hafta sonra tekrar gel der büyük ihtimalle
Zehrayrr yalibebekveannesi ben 19 +3 te olmuştum doktorum uygun dedi özel bir hastanede yaptırdım herşeyini gördüm bebişimin içim rahatladı 🥰
yalibebekveannesi 18-23. Haftalar arası yapılabiliyormuş bayanlar bilginiz olsun bayanlar teşekkür ederim.