Tugbayilmaz-_-53 Kızlar 28+6 dayım. Kızımın hareketlerini çok hissediyorum her gece uyumadan önce. 2 gündür bu hareketleri çok az hissediyorum ve endişeleniyorum. Sizce her şey yolunda mıdır?
Smy238 Tugbayilmaz-_-53 yolundadır canım 29 haftada üç gün hissetmedim doktora gittim ters dönmüş o yüzden dedi
Pelin__1 Tugbayilmaz-_-53 27.haftadayım ben de 2 gündür az hissediyorum normalde gündüz çok hareketli olurdu 2 gündür azaldı ama normal diyorlar ya pozisyonuyla da alakadır belki 🙄
Angelangell Tugbayilmaz-_-53 Canım bende 28+5 im. Dün karnimdan çıkacak gibi tekmeleri vardı bugün hiç öyle tekmesi olmadı bende çok korkuyorum. Sadece vajinama çok yakın yerde bı kaç hareketi oluyo
Tugbayilmaz-_-53 Pelin__1 öyledir inşallah normalde çok hareket ederken birden böyle yapması canımı sıktı benimde
Smy238 Tugbayilmaz-_-53 evet doktor da öyle söyledi sen alışık olduğun icin bianda pozisyon değiştirince hissetmeye bilirsin dedi çoğu gebe öyle dedi sende de yoktur canım telaşlanma ama doktora yine de git yakın zamanda suyuna kordonuna baksınlar
Pelin__1 Tugbayilmaz-_-53 Evet benim de canımı sıkıyor stres olduğumuz için de etkileniyorlardır belki
Tugbayilmaz-_-53 Smy238 3 gün önce gitmiştim her şeyin çok normal olduğunu söylemişti tekrar gitmeli miyim hemen sizce