ruveydabl henüz 5+3 gebeliğim var bugün çok az bi kahverengi akıntım oldu.. ilk gebeliğim bu konuda bilgim yok yadımcı olursanız sevinirim
Seyma46-46 ruveydabl yerleşme kanaması olabilir ama bir doktora gidin yinede düşük tehlikesine karşı.
Arifeulper ruveydabl aynı sıkıntıdan dolayı yatıyorum. Sanırım coğu insanda bunu yaşıyor. 15+5 haftalık hamileyim 9 haftadan beri sürekli bu tarz sıkıntılar yaşıyorum. Plesenta sağlıklı değil düşük riskin var dedi doktor. Sürekli yatıyorum İğne ve hap kullanıyorum doktor a git normal de olabilir bu kanamalar. Benm ilk 9 haftaya kadar yoktu mesela.
hnzn bende olmustu kahverengi akinti bence dr gitmelisin dusuk tehlikesi olabilir ben hemen giitim progestan habi verdi kullandim 3 4 gun icinde kesildi .
Dilarakunduz22 Bende bir gece uyandım kahve rengi akıntı vardı 1 damla gibi sabah doktora giderim dedim uyudum sabaha karşı uyandım ve kanamam oldu düşük tehlikesi yaşadım suan progestan kullaniyorum bence hemen doktora gidin hapiniza bi an once başlayın
ruveydabl benim şuan yok bitti teşekkür ederim ilginiz ve bilginiz için 😘 allahım acil şifalar versin rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın sağlıkla yetişsin büyüsün inşallah 🙏🏼
Leylgngn Arifeulper hıı hayırlısı olsun genelde kahverengi akıntı olduğunda erkek diyorlar bende 6+2 haftalığım bende de oldu akıntı
Arifeulper Leylgngn benim kahve Akıntım kese kenarı kanaması oldu sürekli. Şimdi düşük riski ile hiç kalkmadan yatıyorum. Bebeğimzin sevincini doya doya yaşayamadık 😔kaybetme korkusundan.