Zezz Uykucu2307 ben simdiyr kadsr progestan kullandim baska doktora gittim bi etkisi yok hormonlarini bozuyo dedi birak ilaci dedi
Zezz Lavininannesi1 ben randevu aldim gittim bugun hafif sag tarafta agrim var di bisey yok dedi poposunu vuruyo sag bolgene dedi
Uykucu2307 aysesurucu benimkide iğneyle alakalı değil ztn. İğneyi sonradan oldum. Kasilmam önceden başladı
aysesurucu Uykucu2307 Uykucu2307 inşallah sağlıcakla hayırlı zamanda kucağımıza alırız bebekleri . Sertleşme oluyor mu sizde ? yani sanki bebeğin bir yeri dayanıyor gibi? ben sancıları kasılmaları hissetmiyorum bu o mu diye düşünüyorum
Uykucu2307 psychologist bendeki belirtilerde öle aşağı sağ sol tarafa baskı oluyor karnım ağrıyor birde hafif akıntı geldi kırmızılı
luckymother Kardelen086 yani adet sancısı gibi hafif hafif oluyor ve karnım bı anda taş gibi oluyordu
Kediannesi123 Lavininannesi1 kalp atışı vardır çünkü hareket ediyor arada doktoruma yazdım o da nst çektirsen iyi olur demiş 🙄
Kediannesi123 Lavininannesi1 amin canım inşallah zamanında ve sağlıkla alalım 🙏🏻 Erken gelmesin minişler 😅