Advisinozu Merhaba hanimlar 16.haftamdayim bu yakaya yeni tasindim ve doktor+hastane tavsiyesine ihtiyacim var. Gecenlerde Yakacik kadin dogumda test falan icin gittim ama hic begenmedim. ozelde bir hekim veya devlette memnun kaldiginiz ilgili ve bilgilendirici guleryuzlu bir hekim ariyorum acil olarak
Buse24 Advisinozu kartal umut hastanesi fatih bey 38+4 haftalığız öğrendiğimden beri ona gidiyorum çok memnunum çok ilgili sempatik bir doktor ☺️
Gulsahh Delta hospital hakan gürbuz internetten arastirrsaniz ne kadr iyi bi doktor oldugunu goruceksiniz hastanenin dogum ucretleride uygun
Gamse Umut hastanesi fatih bey daha önce bu denli kibar ve yaklaşımı naif bi doktor görmemişsinizdir normal doğum yanlısı bir doktor
Ceycey Bende maltepede oturuyorum Özel düşünüyorsan eğer Pendik özel yüzyıl hastanesi doç.dr serap sivamlı var okadar iyi bu doktorki kontrole gittiğimde odadan cıkmak gelmıyo içimden :)
Hulyarecep Pendik yüzyıl Hale kayıran canım 6 aydır onunlayım Harika biri 🤗 çok güler yüzlü hanım hanımcık 🤗🤗
Umut_umut Pendik Yüzyıl'daki Hale Hanım'ı ben de duymuştum.😃 Sultanbeyli'de Nurdan Yazıcı var bir deneyebilirsiniz ama özel muayenehane bilginiz olsun.