Herkeze merhaabaa bende dogurdum klasik cumleyle baslamak istiyorum bende hep acaba dogum hikayemi yazabilirmiyim diye düşünüp dururdum simdi banada kismet oldu hikayem biraz uzun olacak cunku ben uzun ve detayli hikayeleri okumayi daha cok seviyodum o yuzden her detayini yazacağım gelelim hikayeme benim hikayem 5 mayis gunu gece 11 de be basladi ilk sanciyi hissettim yalanci sanci gibi degildi hep anlayamazsam diye korkardim ama gercek dogum sancisi gercekten kendini belli ediyormus yarim saat sonra 2. Sanci geldi ve ben artik emin oldum sancilar 30 sn kadar sürüyordu hemen bi duşa girdim ve sıklasmasini beklemeye baslarken bi yandan evi toparladim saçımı duzlestirdim beklemeye devam ettim takvimler artik 6 mayıs olmuştu saat 01.30 da nişanım geldi ve arkasindan yavas yavas suyum sizinti şeklinde gelmeye başladı annem bizde kaliyordu sahur yapmak icin saat 3 gibi uyandı ve onada haber verdim beraber sancilari sıklaşması bekledik artik 15 dk da bire düşmüştu kayinvalidemde gelmek istedigi icin onada haber verdim gelmesini beklerken doktoruma mesaj attim oda 10 dk bire düşünce hastaneye gec haberleşelim dedi meryem ana otumu suya koydum kaynanamda gelince sancilarim artik 7 dk da bir geliyordu ve hastaneye gecelim dedik saat sabah 6 da hastanedeydik ve muayenem yapildi burda biraz hayal kirikligina ugradim cunku sadece 1 cm acikligim olmus ama suyum gelmeye basladigi icin yatisim yapildi nstye baglandim besleyici serum başlandı nstde bebegin kalp atislarini iyi bulmadigi icin doktorum meyve suyu icmemi ve cikolata yememi soyledi ama yine duzelmeyince oksijen destegine başlandı duzene girince tekrar muaye edildim ve aciklik sadece 1 cm ilerlemis ve 2 cm olmuş tekrar odama gectim ve lavman yapildi squat ve plates hareketleri yapmaya başladım acilmayi ilerletmek için yarim saat 45 dk kadar hareket yaptiktan sonra tekrar muayene edildim ama 3 cm olmuş ebe şiş gibi bir aletle suyun hepsini patlatti ve tekrar odama gectim ilik duşun altinda plates topunda ziplamaya başladım ardindan suni sanci başlandı ama ben dayanilmiycak gibi bi sanci çekmedim duşta sancilari karsilamak cok rahatti saat 13.00 olmustu ve nst bağlandı yatarken gelen sancilar biraz zorladi ebe geldiginde beni kaldirirmisin dedim hareketleri yine duzensiz oldugu icin tekrar oksijen başlandı ve hareketleri gorelim 2-3 dk icinde kaldiracagim dedi saat 13.30 gibi ikinma hissim gelmeye başladı ve ebeye haber verdik odamda muayene etti ve ben şok acilma 8-9 cm olmus cok guzel ilerlemis ebem rahatlamak icin biraz duşa gir 30 dk icinde seni doguma alacagim dedi onlugumu cikardim ve dusa girdim ama daha suyu yeni acmistimki kuvvetli bi ikinma hissi geldi bebek geliyor diye bağırdım ebe hemen kostu geldii sedye getirin dedi ama ben sedyeyi bekleyemem sandim ve yuruyerek gitmek istiyorum dedim zaten odam dogumhaneye yakındı hizlica onlugumu giydim ve dogumhaneye gectim sanci geldikce ikinmaya devam ettim doktorum geldi ve 3.ikinmada saat 13.45 te bebegim kucagimdaydi o an o kadar tuhaftiki sanci geldikce ikiniyorum sanci yokken muhabbet ediyoruz doktorumla sanki dogumhanede degilde altin gününde gibiydik bebegim balik gibi kaydı içimden hemen gogsume koydular o arada eşini cikariyorum dedi ama ben bisey hissetmiyordum bebegime bakiyordum sadece sonra bebegimin bakimlari icin aldilar ve dikislerime baslandi 5 tane sık dikis attigini söyledi doktorum ama ben hic hissetmdim sadece bebegimi düşünüyordum peygamber sunnetiyle dogdu oğlum fotograf çekildik ve odama geçtim hemen ayaklandim hemsireler bile şaşırdı simdi 6 günlük oğluşum yanimda mışıl mışıl uyuyor bana hep dogumdan sonra bidaha asla dogurmam diyeceksin derlerdi ama ben o ani tekrar tekrar yasamak isterdim cok guzel ve mucizevi bi olay bence bakabilecek olsam 10 tanede doğururum bu şekilde burdaki herkeze kolay doğumlar dilerim, hoşçakalın 😊😊