Plnpln Pink1122 Yaaa duruşu çok şeker duruyor🥰🥰 kız gibi geldi ensesinin inceliği nedeni ile 🥰🥰🤗🤗 sağ salim gelsin inşallah 🤗🤗
Pink1122 Plnpln insallah canim doktor bajacakti cinsiyete ama dizkerini bukmus oturyo diye goremedi sagol allah razi olsunn😅💜💜
Plnpln Ilayda08 bacak bacak üstüne atmış keyif mi yapıyor o ben mi yanlış görüyorum 🥰🥰🙈 maşallah sağ salim gelsin ,🤗 bence erkek 🤗🤗
Plnpln esleminannesi_ İnsllah dilediğin gibi gonulne göre olur Sağlıkla 🙈🙈🤗 neden bilmiyorum benim daha çok küçük ve ilk ama sürekli kız gibi geliyor ismini bile seçtim doğuma kadar öğrenmesem mi diyorum ama dedim ya kız gibi hissediyorum 🙈🙈
Yakamozz42 Plnpln hep erkek hissediyorum ama buradaki herkes kız dedi bakalım Rabbim sağlıklı versin de ilk gebeliğim hiç anlamadim arkası dönük olduğunu burdaki arkadaşlarda öyle söyledi genelde arkası dönük oluncada kız diyorlar 🥰
Plnpln Yakamozz42 İnşallah sağlıkla güzellikle gelir gönlünüze göre 🤗🤗🙏 Benimde ilk farklı ultrasonlar görmüştüm geçmiş yıllarda hekim değilim tabi ama bana sırtı dönük gibi geldi arkadaşlara da öyle gelmiş demekki yanilmamisim 🤗🤗🙏