Birmutluanne2 Ebru_d yumurtlama gününüzde mi oldu ilişki yoksa adetten hemen sonra mı sizde çok erken öğrenmişsiniz
Ebru_d Birmutluanne2 yumurtlamadan 3 gün önce başladık eşimin heyecanı yüzünden 🤦🏻♀️ benim hep yumurtlama tam ortada oluyor biliyorum kendimi. O gün döllenme olmuştur. Çünkü daha önceki 2 gebeliğimde de ben tek gün belirledim o gün denedik hamile kaldım.
Birmutluanne2 Ebru_d ben anlamadım bu işten doktorum adetin biter bitmez olmuş dedi ama değerim sizden düşüktü öğrendiğimde 5.23tü yani adet başlangıç gününden 22 gün sonra böyleyse benimde tam 14. Gün döllenme olması lazım 🤔
Ebru_d Birmutluanne2 değerler kişiye göre değişir canım aynı gün bile döllenmiş olsa da farklı çıkabilir hcg değeri
Ebru_d papatya56 canım en üst görünecek şekilde atar mısın alttakilerin seninle alakası yok referans aralıklarını vermişler sadece senin değeein en üstte. Daha önce gebelik geçirdin mi ?
Ebru_d papatya56 canım sonucun 0,27 olan, maalesef negatif. 2186 olan önceki sonucun temmuz 202 de yaptırmışsın
Ebru_d papatya56 o zaman daha çıkmayabişir canım ben yaptırdığımda 7 gün vardı doktor bile çok ümitlenme demişti. Sen adet gününde bir daha yaptır.