eelliiiff Merhaba 6 haftalık hamileyim doktora 2. Kontrole gidisim ve 2 dir alttan bakıyor bu durumu yasıyan var mı karnımdan göremedigini söylüyor.
Burcuckmk eelliiiff ilk gittiğimde 4 haftalikti gorememisti alttan bakabiliriz ama gerek yok diyip bir hafta sonra tekrar çağırmıştı 5. Haftadan beri karnımdan bakıyor hic alttan muayne olmadım
gulin-35 eelliiiff benımde gozukmedı sekız haftaya kadar ıkı kere gıttım ımısınde de alttan baktı bı sorun yasamadım lekenmen olabıöır korkma dedı ama olmadı bı zararı olsa bu yontemı kaldırırlardı
Denizyildizii eelliiiff vajinal muayene de bebek daha yakından görülüyor o yüzden bakmıştır bi sıkıntı olmaz
Ysmnbl eelliiiff ilk gittiğimde bakmıştı 5 haftaliktim keseyi görmek için karnimdan hiç bakmadan direk alttan bakalım demişti hiç bi sorun olmadı sonra hep normal den bakti şuan 30 haftaligim
bademsekeri42 eelliiiff benimde 7. Haftada kalp atışı duyulmadığı için alttan baktı bi sıkıntı olmadı 25. Haftadayız
Deniz-Demirin-Annesi eelliiiff karnında gaz olduğunda bile görünmüyor alttan bakıyor sıkıntı yok yani