Motherr_ Kızlar aşırı derecede çok fazla kasık ağrılarım var normal mi bu durum ya. Yattığımda sağdan sola dönerken bile nasıl ağrılarım oluyo. Afedersiniz sanki bebek vajen üstünde gibi oralar sızlıyor
Morvy Motherr_ süreklimi ağrıyor yoksa anlıkmı oluyor? Benimki arada kasıklarıma vuruyor gibi ama anlık bir sızlama oluyor
Elf3535 Motherr_ sadece yatarken sağdan sola donerken oluyorsa normal demişti doktorum ama kasik ağrısı daha çok idrar yolu enfeksiyondan kaynaklanıyor yada bebek çok asagida ondan kaynaklaniyor
mucizem09_ Motherr_ cok agriyorsa bence bi git doktora misal bende 23 haftalok olucam kasıgıma cok nadir agri girer genelde belim agrir dikkat edin dayanilmicak gibiyse gorunun ama hafif agrimasi normal canim 🥰🥰
Morvy Motherr_ ozaman doktora görün geçmeyen ağrı sıkıntı olur diye biliyorum belki idrar yolu enfeksiyonuda olabilir sakın ihmal etme
Motherr_ Elf3535 doktoruma soruyorum aşağıda mi çok agrım var diye hayır dedi idrar tahlil de temiz çıktı . Ama ağrıdan ağlıyorum resmen okadar çok ki ağrılarım
Motherr_ mucizem09_ ya ne zaman başlanılması gerekiyordu geç mi kaldım ki. 20 gün felan oldu kullanıyorum günde 1 defa
mucizem09_ Motherr_ ben kullanmiyorum bana yazmadi doktor ama gunluk soda iciyorum rahatlatiyor beni sikayetin olinca genelde baslatiyolar diye biliyirum ben 😊😊😊
mucizem09_ Motherr_ aynen canim gunluk iciyirum ondan ben 1 tane soda midemi rahatlatiyor eksir midem benim eksimiyorda
Sonay-34 Motherr_ normal benimde o haftalardan beri hep ağrıyordu şimdi 38deyiz artarak daha ağrıyro artık