Nilerkanc Yemeğin yanında yeşil soğan olsun yemeklerde olsun soğanı çok seviyorum bi zararı olur mu gebelikte doktorum bişey demiyor hiç bu konularda 🤷
angrybird Nilerkanc soğanın bi zararı olmaz ama sadece midenizi yakabilir, ilk aylar midede zaten bulantı hissi de fazla oluyor. Onun haricinde bi zararı yok 🤗 afiyet olsun tuzlayıp yiyin oh mis 😂
Beyzan Nilerkanc soğan ve maydanoz hep söylenir sana dikkatli ye vs diye. ama zararlı olan adet söktürmek için yapılan soğan ve maydanoz kürleri. Yoksa bir insanın yemegin yaninds ya da içinde 1 kg soğan ya da 1 demek maydanoz yemesi mümkün değil.
yelizyeliz Nilerkanc eğer mide yanması yapmıyorsa sende abartmadan yiyebilirsin🤣 ben gebeliğimde ejderha gibi midem yandığı için yiyemedim🤣😜
Denizss Vallahi soğan aşığıyım😂Gebeliğimin başından beri 2 günde bi tükettim şuan 35. Haftaya girmiş bulunuyoruz bebeğimde maşallah gayet sağlıklı ben bi zararı olduğunu duymadım🤷🏼♀️
Mk34 Hayır tabiki neden zararı olsun.Bu süreçte belli yasaklı şeyler hariç diğer yiyecekleri kontrollü olarak tüketebilirsiniz.Herşeyin aşırısına kaçmamakta fayda var😊
Sonay-34 Nilerkanc nerden çıkarıyorsunuz bunalrı :):)hergün anlamsız ilgisiz duyulmamış bir yiyecek zararlı mı diye soruluyor :):)):😂 yeşillik 🥬 ye gitsin ilk aylar düşüşe neden olduğu için maydonoz önerilmiyor o kadar
Burcu4135 Nilerkanc midende bi sorun yoksa ye zararından fazla yararı olur. Keske midem izin verse de yesem arada salataya katıyorum o kadar.