hamileyimkiben merhaba arkadaşlar , demir ilacına başladım ama 10 günde 3-4 kez anca içmişimdir aşırı kabızlık çekiyorum başına gelen , çözüm bulan var mı? birde kaç kiloyla hamile kalıp kaç kilo aldık ?
Huriyekayhan hamileyimkiben ben başa çıkamamıştim doktorum surup yazmıştı onunla geçmişti, kanli yapıyordum artık çok korkmuştum 🤷♀️ kayısı vs hiç bisey fayda etmedi bana
bykarakan hamileyimkiben merhaba ben 19. haftaya kadar kabızlık çektim doktorum magnezyum ishal yapar dedi ama olmadı magnorm kullanıyordum şase halindeydi içmek zorluyor diye hapa geçtim şimdi çok şükür bir problem yok kan ilacı da kullanmaya başladım onun etkisi de olabilir. Kiloda şuan 22.haftadayım 74le hamile kaldım şuan 72yim
Susamtanem2 hamileyimkiben ah kabiz değilim ama baskıdan dolayı hemoroid memesi çıktı dışarı bende korkudan ilaç içemiyorum 19 hafta olacağız 1.5-2 kg arası git gel yapıyorum bazen kabızlık bazen de korkudan yemek yememek sıvı beslenmek zorunda kaliyorum
milla-s hamileyimkiben ben de çok çektim kabızlığı ama demir ilacına başlayınca rahatladım. Doktorunuza söyleyin belki ona göre ilacı değiştirebilir. Çok zor durumda kalırsam diye duphalac şurup da yazmıştı bana doktorum, içmedim ama keşke içseymişim dediğim günler oldu. 62 ile hamile kaldım ben de 19+2′yiz, 65 oldum.
Tugce9485 Her sabah kuru kayısı at ağzına kahvaltıdan önce, bende kullanıyorum demir ilacını hiç bir problem yok😍
Minnos_huzur44 Ben 19+1 im 65 ile başladım 67 yim şuan demir ilacimi bitirdim bende kabızlık problemi var kabızlığın aksine hergun büyük abdeste çıktım bu ilaç sayesinde bende kabızlık yapmadı
hamileyimkiben Minnos_huzur44 çok sevindim sizin adınıza ,demir ilacınızın adı neydi doktoruma sorayım bende
Huriyekayhan hamileyimkiben hayır her hangi bir yan etkisi yok sadece rahatlamam içindi hergun içiyordum sonra azalınca kabızlığım tuvalete çıkmadan 1 saat önce içmeye başladım şimdi düzeldi tamemen bıraktım yağ gibi bisey zaten şurup