Kumru_ Çam Sakura ve kanuni hastanelerine randevu bulamıyorum. Esenler Kadın doğuma giden var mı ilgililer mi? Nasıl bir hastane?🌸
Ilkayy Kumru_ ben esenler kadın doğumda yattım 5 gün çok güzel ilgilendiler ama polikinliği bilmiyorum
Ilkim_34 Kumru_ ben bi kere gittim canm doktor cok ilgiliydi baya da kibar bi doktordu ama her doktor ayni bilmiyorum.
ikiponcik_annesi Kumru_ bende gittim muri kaya cok iyi bi doktor onu tavsiye edebilirim ama bi murat talip kalemli var düşmanıma önermem insan yerine koymuyo resmen bide belgin eseni cok iyi diyolar ama ben gitmedim hic herkes onu öneriyo
zeytinkiz Kumru_ 10-15 günde bir randevu acıkıyor cam sakuraya mhrs den talep olusturun randevu acılınca mesaj geliyor telefona.
Kumru_ zeytinkiz Geliyor gelmesine ama lohusa Pol. İnfertilite Pol. Ameliyat sonrası Pol. Vs geliyor kadın doğumu işaretleyince gebe bakmıyoruz yazıyor 🤦
zeytinkiz Kumru_ Doktorlar yer değiştiriyormus o yüzden öyle denk geliyordur ben istediğim doktorlara talep olusturdum bakıyorum gebe varsa ona alıyorum. 1 hafta önce demet hanım a randevu acılmıs tı 2 gün gebe 1 gün lıhusa bakıyordu mesela.
Kumru_ zeytinkiz Bugün saat dörtde 182yi ariyayim orasi uzak tarih de veriyor inşallah düşürebilirim☺️
zeytinkiz Kumru_ ben hiç aramadım ama oda olabilir 18 mayıs demet hanım a randevu yakaladım mesela. Ben burda post acıyorum randevu almak isteyenler olur görür belki diye 🤭 ama suan kadar hiç yorum almadı heralde kimse göremiyor. 🤷