Gamzekr Dün erken gebelik testi yaptım silik çıktı bugün sabah ikincisini yaptım hiç birşey çıkmadı başına böyle birşey gelip daha sonra hamile olduğunu öğrenen var mı ve bu testler yanıltır mı yanlış sonuç verir mi ? Markası prodoctor
Gamzekr 2-prensesannesiii ilk yaptığımda çok çok silikti belli belirsiz 15 dk içinde belirginleşmişti
Muzikci Ben geçen ay regl günümden önce erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı 3-4 gün sonra regl oldum sanırım kimyasal gebelik denilen şeydi. Bu ay 2 hafta gecikti reglim test pozitif pazartesi dr a gideceğim
busrabyrm97 Gamzekr prodoctor çok yanıltıcı alıyor bnde almıştım direk negatif çıkmıştı ama emindim hamile olduğuma kanda çıktı en garanti kan vermek
Meryemce92 Gamzekr aynı markadan 2 tane yaptım 2 tane de normal kaset test yaptım silik çıktı adetim 2 gün geçti ve adet oldum testler yanıltıcı olabiliyor bekle derim çünkü umutlanıyorsun olmayınca üzülüyorsun.
Muzikci Ayum21 kanda gebelik pozitif fakat tutunamayıp yani kese filan oluşamayıp regl ile birlikte vücuttan atılıyor. Çoğu zaman böyle bişey yaşadığını bile anlayamıyor kadınlar erkenden test yapmadıkça