Beser93 39+2 haftaligim.oglen 11 gibi nişanım geldi.sanci vs hicbisey yok.sizin nisan geldikten ne kadar sonra dogumunuz gerçekleşti
Sinmn Beser93 benim 39+4 de nişanım geldi, 39+5 sabahı sancı açılma filan yoktu, gecesinde sancım başladı.. 39+6 da Doğum yaptım
Aliyahyaannesi Beser93 40+0 da nisanım geldi 3cm acilmam vardı sancim yoktu. Sabaha kdr bekledik hastanede sabah suni şancı verdiler öğlen 1de doğurdum oğlumu. Kişiden kişiye değişiyor
ElifHafsa Beser93 cuma nişanım geldi cumartesi suyum geldi Pazar günü de oğlum geldi 😂😂 şimdi kızımı bekliyoruz bunda ne olur bilemiyorum 🤷🏻♀️
Civcivinannesi Kişiden kişiye göre değişiyor galiba canım bazen okuyoruz aksamı Doğum oluyor bazen ertesi gün benim arkadaşımın yaklaşık 10 gün oldu nişanı geleli henüz Doğum başlamadı 🤷♀️ Rabbim hayırlısını nasip etsin kolaylık bebeğini kucağına sağlıkla alırsın inşAllah
Savciergoc Ebru12 ben 27. Ve 28. Hafta da çatı muayenesi oldum canım Allah’a şükür olmadı bişey şıuan 37+3 üz Perşembe günü çatı muayenemiz var bakalım
AhmetPelinKl Bernadoruk ayy senin doğuracağın günü bekliyorum bende sabırsızlıkla 😁 kendimden çok seni bekler oldum 😁
sblgzgn Ben de merak içerisindeyim. 40+3 olduk, perşembe günü suni sancı ile doğum başlatılacaktı çok şükür bugün nişanım geldi ve bel ağrılarım var. İnşallah suni sancıya gerek olmadan perşembe gününden önce kendi sancılarımla gelir 🙏