Kızlar daha önce yazmıştım bilenleriniz bilir kan pırtılaşamm vardı 3 gen heterezigot pai ve mhfr lerin 2 si çok araştırdım 3 doktor inatla 0.4 yeter dedi tek doz ama içime hiç sinmedi kurt düştü bi kere Allahım bin kere razı olsun ki ondan canıımm @MerveKaya38 sayesinde anti faktör xa testi yaptım ve sonucum çok yüksek 0.40 anlıyavağınız doz hiç bir şekilde yetmemiş belki de bebeğimin 9. Haftaya gelmesi mucize bile Allahım ne muradın varsa versin arkadaşım benim rabbim yavrumu sana bağışlasın zamanında gününde sağlıkla kavuş inşallah 🙏🏻 şimdi sabah 0.4 akşam 0.4 lük oksapar kullanıyorum korkar oldum yeter mi sabah akşam 0.6 lık vursam mı acaba diye de bilgisi olan yardımcı olsun lütfen burda doz sorduğumda bir kaç arkadaş doktoruna güven buradakiler nasıl bilsin doktor yeter diyorsa yeter sorulur mu vs falan yazmıştı sorulur arkadaşım sorulmasaydı ben o testi öğrenemeyecektim ve burda 4. Evladımı kaybettim diye post açıp ağlayacaktım Allah korusun kızlar sizde mutlaka bu testi yapın yaptırın şansa bırakmayın çok zor süreçler en çok ciğeri yanan biz anneleriz biz koşmazsak canımızın peşine kimse koşmuyo dualarınıza talibim doz için bilgisi olan lütfen yardımcı olsun bana…