Bus46 Evet zaman daralıyor 100 e düştük 13 haftam kaldi sagliklica inşallah kucamjza alalım bebisleri😍😍bugün bol bol dua edelim bebek isteyen arkadaşlarımıza da bende çok geç buldum çok iyi anlıyorum onları🙏
Bus46 depsizoo zaten anlamadım gitti ya benim 6 ay bu hafta bitiyomus aylar bazen 30 31 28 29 oluyo ya degisiyo şuan 26. Haftadayim
Pelin__1 Bus46 38+0da mı alacağım dedi benim de son adet günüm 13 Kasım, sezaryen olmak istiyorum ama henüz doktoruma söylemedim😂😂 gün verdi mi size doktorunuz
Bus46 depsizoo 20 agustos en son dedi son adet tarihini hesapliyo 13 Kasım’di adet tarihim dediğin gibi o sayılarda bu uygulamada öyle sdet tarihini yazınca 😂kizz içim çiz etti ha
depsizoo Bus46 39 hafta 13 ağustosa geliyo ve daha 26 haftalık değilsinki sen 25+5 sin en geç 20 ağustps dediğide 40 hafta oluyo zaten
depsizoo Bus46 Yavrucum zaten som adet tarihine göre hesaplanıyo çocuğun haftası sen uygulamayı takip et boşver
3MelekAnnesi3 lifeofmybaby darısı bana inşallah bacım riskli gebeyim son 10 demek nasip olsun banada 🤲😊
Tuba575757 100 gün kaldı benmde son adet tarihim 13 kasım cinsiyetler belli mi sizin benmki daha belli değil