kubrakokcan Aysegulyilmaz Eriğin kilosu 750 TL olduğu vakit aşırı istemiştim. Ailemin evindeydim. Babam sürpriz yapıp almıştı 2 küçük kutu. İlaç gibi gelmişti valla 😂🙈
ebrr1048 Aysegulyilmaz erik görünce dişlerim kamaşırdı hamilelik sen nelere kadirsin 😂 müptelası oldum🙈
NurCeren00 Aysegulyilmaz daha hamile olduğumu anlamadan erik istemeye başladım 😂😂😂. Şimdi var her yerde ama o zamanlar ufacık bir paketi bulmak için ne kadar gezdiğimizi hiç sorma.
SevincGancali Aysegulyilmaz iki aydır erik bekledim. Satışa gelince bolca yedim. Karpuz ise bence tüketmek bir az riskli. İlaçlı bence
Portakalgeliyor Aysegulyilmaz karpuz şeftali ç badem 😂😂 bağımlısıyım yaa cocukken de sabah 5 de kalkardım yer uyurdum 😂😂
Dilekcnkn Aysegulyilmaz Erik doğurucam herhalde bir ara çileğe sardım şimdi erik tuzlayıp yiyorum herhalde iyi şişerim 😂😂 bebeğim meyve bahçesi gibi olacak 😂😂😂
Tugbain41 Aysegulyilmaz ben ilk hamileliğimde karpuz ve üzüm istemiştim çok vakitsiz zamanda 😊 zar zor bulduk ama güzel değildi hiç 😀 cinsiyetleriniz belli mi peki şuan benim erkekti 😊
EkinDenizinAnnesi Aysegulyilmaz Karpuz müptelası oldum resmen. Sabah gözümü açar açmaz ilk yediğim şey karpuz. Gün içinde içim yanıyor sanki karpuz bastırıyor.😁
yesilkahve Aysegulyilmaz hem de fena halde 😄 bi kilo eriği tek başıma oturup yiyorum 😄karpuz zaten sırf ara öğün niyetine yiyorum. Ama asıl beklediğim şey kiraz deli gibi kiraz aşeriyorum rüyalarıma giriyor 😄
Medinetyp Aysegulyilmaz daha 4 haftalığız erik istedim o kadar güzel geldi ki tadı sanki ilk defa yiyorum😂