Minaliy Kızlar dün rahim filmi çekildi. Sol tüpüm dış gebelikten dolayı kapanmış. İlaçla açtılar sorun yok dedi doktorum. Bu ay gebelik şansımın yüksek olduğunu söyledi. Rahim filminden sonra gebe kalan varmı?
Gmzclb Minaliy arkadaşım hemen sonraki ay kaldı eşinde bir problem yoksa çok yüksek ihtimalle kalınıyo
AnnelikHayali Minaliy adetimi bekliyorum ben de sonrasında rahim filmi çekileceğim. Genel anestezi ile mi oldunuz acaba, ne kadar sürdü, acı hissettiniz mi?
Minaliy AnnelikHayali hayır anestezili olmadım ama nerdeyse hiç acı hissetmedim sadece sol tüpümü açarken biraz adet sancısı gibi ağrı oldu ama dayanılmayacak gibi değil. Eğer istanbuldaysanız echomar ı tavsiye ederim ileri teknolojiyle ağrısız çekiyorlar ve çok ilgililer
Minikbirdunya Ben 🙋🏼♀️İki ay sonra kaldım ((yıkattığım ay yumurtalamam olmamıştı ovulasyon testinde takip ediyordum )
iremibrahim Minaliy 22 Eylül’de çektirdim 14 ekim hamile olduğumu öğrendim şmdi 34+1 olduk ınsallah sizde hemen kalırsınız 😍😍😍💕💕
M-eng95 Bende 2 ay önce çektirdim ancak kistim olduğu için geçen ay korundum bakalım bu ay ne olacak adetime daha 10 gün var tabi erken şu an bir şey söylemek için 😂