Ygmrkmsl Kızlar 26 haftalık gebeyim vitamin eksikliği ve aşırı kan düşük çıktı sınırlarda dedi aile hekimi Decavit pronatal kullanan varmı yardımcı olurmusunuz
SrpCiveKl Ygmrkmsl dikkat et ishal veya kabızlık eder ve büyük abdesttinin rengini değiştirin şakın korkma yada stres yaşama canım
SrpCiveKl deletedmom28 alakası Yok bende yapmadı 24 haftalık sayılırım 4 kilo sadece aldım ama bünyeden bünyeye değişebilir
anneee deletedmom28 kişiden kişiye değişiyor sanırım canım bende mide bulantısı da yapmadı kilo da. Toplamda 6 ilaç içiyorum hiç bi yan etki görmedim çok şükür☺️
Ygmrkmsl SrpCiveKl teşekkür ederim canım korktum içim rahatladı ilaç konusunda çok kafam karışıyor ☺️
deletedmom28 anneee ayy ne bilim regenesis kullanıyodum o da bitti decavit de uzun süredir dolapta bekliyo burda yazılanları görünce vazgeçtim biraz ☹️☹️
Ebrupoyraz kilo aşırı aldım ben bunu kullanarak ilk hamileliğimde 🙈30 kilo almıştım şimdi sadece kan ilacı kullanıyorum beslenmeme dikkat ediyorum
anneee deletedmom28 ben kullandım valla olmadı yan etki falan da . 35. Haftadayım toplamda 6 kilo aldım
Seyda16 Hamilelğin 3.ayından itibaren doğuma kadar ravsiye ediyo doktorlar hatta eczaneden alırken bile eczacı bilgilendirmişti beni yani herhangi bir sakıncası yok ama prospektüstünde yazar zaten yan etkilerini vs her bünyede farklı etkiler olabilir en iyisi kendi doktorunuza sormak
Deletedmom15257 SrpCiveKl yapsın yapsın 😁kiz ben kilo almak istiyorum bu taşıma kadar ne yaptıysam almadım takı hamile kalıncaya kadar 😂😂
SrpCiveKl Deletedmom15257 ne güzel işte kilo almışsın benim almamam lazım çünkü boyum kısa o yüzden almak istemiyorum 😂😂
SrpCiveKl Deletedmom15257 olsun be canım sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alalımda gerisi boş