Sermec27 Kubrasenol 5 haftaya dogum yapcam inşallah 32+6 olduk 38 de dogum olacak sezeryan oğlum 32 de 2005 gr 45 cm di bakalım nasip olur inşallah 🤲 🥰
Busra3509 Kubrasenol Allah kısmet ederse inşallah 3 hafta sonra doğum yapacağım ben de Korku heyecan her şey var Nasıl olacak hiç bilmiyorum Bir yandan mutluyum kızıma kavuşacağım bir yandan çok korkuyorum doğum korkusu var panik atak hastasıyım Bilmiyorum nasıl olacak🤔
Zeynep0332 Kubrasenol şükürler olsun temizlik bitti..37 olduk..çantamızda hazır bekliyor..51 cm 3 kiloyu da geçtik..sancı su nişan bekliyoz bklm 😇 hayırlısı ile gelsin inş..normal olacak inş 😇
Krizantem_ Kubrasenol Yasaklar yüzünden temizliğim kaldı haftaya annemler gelecek temizlik için. Suan 35+5iz. Bebegim 2 buçuk kg.
Nanelisekerr Bayram cıkınca evi temizleticem. Hala temizlenmedi ev. Bebişte 36 da 2775 gr 48 cm di suan 37+2 yiz kaç oldu bilmiyorum :)
Kubrasenol Busra3509 bende çok heyecanlıyım doktor 38 den sonraya bırakmak istemiyor nasıl gelecek bilmiyorum 🤷♀️
Nanelisekerr Kubrasenol Normal istiyorum inşallah. Bakalım o yüzden bir belirti bekliyoruz. Ama annem uzakta 22mayısta gelicek yanıma onu bekler inşallah
Busra3509 Kubrasenol Bana normal doğum yapabilirsin demişti Ben panik atak hastası olduğumu söyledim birlikte açarız dedi ama cesaretim yok o yüzden sezeryan tercih ediyorum ama bilmiyorum Çok korkuyorum gerçekten yani ben o an panikten bayılır giderim
ilkgozagrimhavinim Allahım bu günleri görebilicek miyim hayırlısıyla.. 12+3ten selamlar🙋🏼♀️ rabbim hepinize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin 🙏🏻