MKrasnic Sedanindenizi doktorum da hiç bir yorum yapmadı nst ile ilgili, çok güzel bir nst dedi sadece. Ben de merak ediyorum doğrusu ne demek oluyor diye. Kısmetse haftaya cuma randevumuz var. Bakalım..
Sedanindenizi MKrasnic Doktorunuz guzel dediyse o haftalar icin normal demekki hayirlisi saglikla gelsin insallah bebeginiz.
Dila71 MKrasnic yakın arkadaşım doğum yaptı geçenlerde 6 cm e kadar hiç sancı hissetmedi sonra bir anda şiddetli sancıları geldi . Yapısal olarak daha geç gelebiliyor sancılar ama sonuçta geliyor . Anne olmak kolay değil 🥰💜
umyahsen MKrasnic bende tedirgin oluyorum ama hemen olucak diye bişi yok tabi ki ama 37den sonrası insanı daha rahat hissettşrşr. Siizn bebeğiniz doğum pozisyonuna girdi mi canım
umyahsen MKrasnic bnm dönmedi daha. Doktor zor dönecek heralde dedi. Ümidi yok ama doğum anına kadar dönebiliyormş inşaAllah sağ salim sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız da gerisi önemli değil 😇🙏sizin doktor kontrolünüz ne zaman
Sehertass MKrasnic evet bende de vardı 32.haftamdda ilac kullandım bekliyorum bakalım 38 günüm var suan
Helin21 İki tane yüze vuran sancı varya onun daha uzun ve düzenli aralıklarla gelmesi demek doğumunun başlaması demek kısa sürdüğü için hissetmemişsindir 😊 normal çıkmış yani endişelenme bir şey yok.