HavvaMerve Seboss Akın beye gidiyorum memnunum ama biraz takıntılı bir doktor ☺️ Gitmeden iki gün önceden alıyorum randevuyu
CansuDRY Seboss Şu an gitmiyorum ama biz birçok arkadaş topluca Süleyman Aslan’a gidiyorduk. Seveni kadar sevmeyeni de var ama biz memnunduk.
Fatmasmbl Seboss ozan turguta gidiyorum bi gün önce arasan bile randevu bulabiliyorsun çok iyi bi doktor tabi kişiden kişiye değişir ☺️
HavvaMerve Seboss Normalde 135 galiba ben 110 ödüyorum canm ☺️ Sürekli ye ye 😂 bebeğin haftasına göre iyi olduğu halde bebeğe kilo alsın diyen biri. Ama detaylı herşeyi anlatan gösteren bilgi veren bir doktor
Pink1122 Bende palmiyee ozan turguta gidiyorum canim memnunum gitmeden 2 3 gun once aliyorum randevu muane ucretide 135 tl
Seboss HavvaMerve Çok iyi 😁🤗 siz neden Süleyman aslanı tercih etmediniz acaba bir ok kişiden Süleyman beyi duydum da o açıdan sormak istedim :)
HavvaMerve Seboss Dörtyol’da oturuyorum normal de ben eşimin işi nedeniyle buradaki yaklaşık 10 kişi falan akın beyi önerdi ona git dediler bende o yüzden direk akın beyi tercih ettim memleket burası olmayınca ☺️
ZeynepDK Kizlar tedavi için bildiğiniz doktor varmı iyi olan yani çocuk istiyoruz 8 aylık evli olduğum için bir til sonra diyorlar akın beye gittim iki defa ultrasyonlada baktı hormon testi de yaptı bir sıkıntı yok dedi bilemedim 😒
gulapikk ZeynepDK evet canım görüncemde gitti 1 yıl diyorlar azami süre 1 yıl olmazsa tedaviye başlıyolar
gulapikk ZeynepDK bir sıkıntı yok denmiş hayatım biraz bekle istersen psikolojiktir belki? Gene sen daha iyi bilirisn
ZeynepDK gulapikk psikolojik diyoruz bizde ama işte hani daha bebek yokmu soruları 🤦🏻♀️ insanı deli ediyor