Ela20 lavender demir isminin çakraları 4,5,4,9,9 soyismin 2,3,3,3,2 eksik çakralar 1,6,7,8 kesin karar vermediyseniz başka isim düşünebilirsiniz
Gunes_han Ela20 Aaa ilk kez duydum bende A harfi isimde şanstır ne kadar çok olursa iyi diye biliyordum 😬
Ela20 Gunes_han ikiden fazla olması sağlıkla ilgili ileride kan değerlerinde sorun olabiliyor ikiden fazla olması tavsiye edilmez bir veya iki olması tavsiye edilir etkisi güçlü bir harftir
Canisss Ela20 ela hanım bir başlık açsanız isimleri size sorsak sizde enerjisiyle ilgili yorum yapsanız çok güzel olurdu ❣️😍
Canisss Ela20 etiket olarak isimler etiketi var o olabilir. İsimlerin bebeklerimin hayatına etkisi gibi bir şey olabilir
Minicikkiz Ela20 Canım müsait olduğunda banada bakarmisin. Erkek isim olarak Ömer İbrahim Kız ismi Tuğba Bakarsan çok sevinirim 🙏😊
Rabia_kahvecii Bulutsuhis yanlış anlamayın lütfen 🙏🏻 ama isim takıntım var benim yani çocukların ismin özelliğini çok taşıyor ve aras kuzey isminde durgun bir çocuk görmedim kendimde okul öncesi öğretmeniyim isimleri özelliklerini araştırmanız da fayda var 🙏🏻🥰
Ayze Bizde sizden cvp bekliyoruz Benim doğuma iki hafta kaldı isim konusu hala düşünüyoruz o mu bumu☺️Bartu Çınar bir bakarmısın???
PoPe Ela20 merhaba soy isimde bir tane a var aşağıdaki hangi isim daha iyi olur asya ada ela buse sahra afra